Ring til os på: 30 95 96 50

Randers Auto Sport - Danmarks bedste motorklub

 

 
RAS er en af landets 10 største motorklubber med op mod 200 medlemmer. Vi har aktive medlemmer inden for en lang række af grene af motorsport, bl.a. orienteringsløb, rally, folkerace mv. Endvidere er vi arrangører af en lang række arrangementer indenfor ovennævnte grene af motorsport.

Herudover er Randers Auto Sport involveret i samarbejdet med flere østjyske motorklubber, som har organiseret sig under navnet
ØMS— Østjysk motorsport, som bl.a. har det mål at styrke udbredelsen af motorsporten i det østjyske, samt være med til at støtte aktiviteter inden for de forskellige grene af motorsporten.

Som medlem af RAS får du et landsdækkende
DASU-medlemsblad10 gange årligt.

RAS yder tilskud til alle unge kører der er under uddannelse. ligeledes hjælper Dansk Metal også økonomisk til ved opstart

Vi har vores klublokaler på Gl. Hobrovej 40 i Randers, hvor der hver torsdag er klubaften for klubbens medlemmer. Derudover har RAS en campingplads ved Rygård Strand, som giver mulighed for at medlemmerne kan campere meget billigt.

 

Ønsker man at blive medlem af Randers Auto Sport, eller vil man høre mere om hvad Randers Auto Sport er og laver er man velkommen til at kontakte os for nærmere information. Vores vedtægter kan i øvrigt læses her.

Randers Auto Sport er medlem af DASU som er den danske motorsportsorganisation
Rally

Tryk her for at se mere


Læs mere

Bane

Tryk her for at se mere


Læs mere

Vejsport

Tryk her for at se mere


Læs mere